Už brzy tu pro Vás bude připravena druhá série podcastů, tentokrát inspirovaná především moji druhou knížkou ;)

 


 

Podcast#42: To, že se nám zdá něco jako nemožné, ještě neznamená, že to nezvládneme ;)

 


 

Podcast#41: Přání do nového roku ;)

Protože nějak nebilancuju s koncem roku a ani si nedávám žádné předsevzetí, přemýšlela jsem, jak vlastně pojmout první podcast v novém roce ;) A tak mám pro vás / nás takové přání, čeho bychom se v tomhle roce měli držet a na co bychom neměli zapomínat ;)


 

Podcast #40: Jak probíhala naše vánoční výstava ;)

O víkendu proběhla naše nejmilovanější vánoční výstava ;) Jaký to bylo a jaký byl celý tento týden se dozvíte v podcastu ;)

 


Podcast#39: Jak nic nejde podle plánu ;)

Tak jsem si tak letos říkala, že letos by to všechno mohlo proběhnout víc v klidu a podle plánu a my nemuseli zas celou výstavu dělat ve spěchu, na poslední chvíli do tří do rána ;) No člověk míní, život není, více v podcastu ;)

 


 

Podcast #38: Jak vznikla naše vánoční výstava ;)

Přijde mi, že to letí neskutečně rychle.♥️ Jako by to bylo včera, kdy jsme se jen tak bavili, že bychom mohli udělat vánoční výstavu… a za týden vlastně pořádáme už čtvrtý ročník ♥️ A o tom, jak to vlastně celé vzniklo, jak jsme začínali a co byl největší problém se dozvíte v podcastu. ♥️

Tak má podcast moc velkou velikost a nejde mi nahrát?, tak až budu mít čas něco s tím provedu. ♥️⬇️

 


 

Podcast #37: Jak jsme měli “táborák” v kavárně ;)

I když jsem si původně myslela, že dnešní podcast ani nevyjde, je toho zkrátka moc;) Jenže o víkendu jsme měli taaak nádhernou akci v kavárně, že se s Vámi o ni prostě musím podělit ♥️


 

Podcast #36: Vánoční nálada

 

Kdo mě už delší dobu sleduje, tak ví, jak moc zbožňuju Vánoce☃️Konečně jsem si našla i čas na pečení cukroví, a protože na mě padla krásná vánoční nálada, říkala jsem si že tenhle podcast budu věnovat právě tomuhle tématu ;)

 


 

Podcast#35: Náročný týden v naší kavárně ;)

Minulý týden byl docela náročný, v kavárně se nám sešlo několik akcí, a tak jsem si říkala, že vám o tom natočím podcast ;) A taky o tom, že jakkoliv to občas někdy náročné bývá, nikdy bychom neměli zapomenout na to, udělat si čas i sami pro sebe ;)

 


 

Podcast #34: Na co se těším

V tomhle povídacím podcastu, Vám povím, na co se už strašně těším ;) Ale nebudu Vás napínat, jde o už čtvrtý ročník naší milovaný vánoční výstavy ?♥️

 


 

Podcast #33: Jak si k sobě přitáhnout ty správné věci

Původně jsem měla v plánu jiné téma, ale nakonec se to stočilo právě k tomu, jak si k sobě přitahuji věci, které si přeju ❤️ Tak snad Vám bude podcast líbit a najdete v něm inspiraci ❤️

 


#32: Páteční inspirace #4

Myslím si, že asi každý ve středu zaregistroval, že jsme přišli o opravdovou legendu :(. A tak v dnešním podcastu trochu zavzpomínám jaké písničky mám s ním spojené a jakými třemi věcmi mě Karel Gott inspiroval.


 

Podcast #31: Menší změna ;)

Dnešní povídání o tom, že nic se nemá přehánět a neměli bychom zapomínat hlavně na odpočinek ;)

 


 

Podcast #30: Páteční inspirace

Při tom podzimním počasí má člověk úplně chuť začíst se do pěkné knížky, takže v tomhle podcastu Vám dám na jednu tip ;)


Podcast #29: Malý velký host

Pokud se nic nezmění, tak by mi za chvíli měla dorazit jedna speciální návštěva, na kterou se už strašně moc těším ;) Více v podcastu ;)

 


 

Podcast #28: Zdraví na prvním místě

Ať už to zní jako sebe větší klišé, nic bychom neměli brát jen tak na lehkou váhu a na svoje zdraví bychom měli dávat pozor a vážně ho stavět mezi první příčky našich priorit. Aby pak jednou nebylo příliš pozdě.

 


 

Podcast #27: Oslavenec

Dneska je to na den přesně, pět let, co jsme našli naši milovanou Velkou Čiči ;) Jak nám přišla do života, kde jsme ji našli a mnohem víc v podcastu ;)

 


 

Podcast #26: Co se dělo o víkendu ;)

Víkend za námi, a tak jsem si říkala, že tento podcast bude takový povídací. Nakonec jsem se rozpovídala trochu víc, že na neděli ani nezbyl čas ;) Více v podcastu ;)


 

Podcast #25: Páteční inspirace #2

Jaké podcasty/epizody stojí za to si poslechnout, se dozvíte v podcastu ;) A odkazy na ně najdete tentokrát i na blogu ;)

 


 

Podcast #24: Občas to strašně letí ;)

Taky Vám připadá, že to občas letí strašně rychle? Ještě před rokem jsem na Eliáška mluvila, co si to vegetoval, v bříšku a dneska … , tak to se dozvíte v podcastu ;)

 


 

Podcast #23: Jak překonat strach?

Jak překonat strach? Jak začít? Jak překonat svoji zónu komfortu? Tak to je zase jedna z Vašich nejčastějších otázek u mě v directu, takže jsem si říkala, že na tohle téma nahraju podcast ;)

 


 

Podcast #22: Houbaření ;)

Konečně jsme si udělali čas a vyrazili na houby. Dřív činnost, která mě dřív vůbec nebavila, teď naprosto zbožňuju ;) A co mě na tom nejvíc baví a co jsme nakonec našli se dozvíte v podcastu ;)

 


 

Podcast #21: Nejklidnější místo

Víkend za námi a já si říkala, že se s Vámi podělím o tip na výlet, třeba na ten následující víkend ;) Asi neznám místo, kde na mě dýchne takový klid, jako právě v jedné vesničce kousek od nás. Ačkoli se jedná o vesnici, najdete v ní tu nejkrásnější bylinkovou zahradu, obrovský park u řeky a kavárničku s výbornými zákusky ;) Navíc jakýmkoliv nákupem tam připíváte na místní charitu, takže odtamtud vždy jezdím navíc s dobrým pocitem ;) Více v podcastu ;)

 


Podcast #20: Páteční inspirace 

Doposlouchala jsem naprosto úžasnou audio knihu, kterou stojí za to si poslechnout nebo přečíst ;) O jakou se jedná se dozvíte v podcastu ;)

 


 

Podcast #19: Na co se těším? ;)

Nevím, jestli je to tím nadcházejícím podzimem, ale vždycky v tomhle období se začínám na něco těšit ;) A na co se dozvíte v podcastu ;)

 


Podcast #18: Vztahy nemusí být jen složité ;)

Sice je středa, ale já se v podcastu vrátím zase k víkendu, kdy jsme si udělali takovou menší rodinnou sešlost ;) No a možná vás překvapí, v jakém složení se často vídáme ;) Více v podcastu ;)

 


 

 

Podcast #17: Splněný mini sen ;)

Sny člověk nemusí mít jen velké, ale i malé ;) A jeden takový mini sníček jsem si konečně splnila. Jaký sen to byl, se dozvíte v podcastu ;)

 


 

 

Podcast #16: Co se dělo o víkendu ;)

Úplně jsem Vám v pátek zapomněla říct, na co jsem se strašně těšila ;) Takže takové shrnutí i to, jak to nakonec dopadlo, najdete v dnešním podcastu ;)


 

 

Podcast #15: Páteční inspirace

Jeden z nejčastější dotazů je, jaké podcasty, knížky, nebo weby ráda sleduju pro inspiraci. No, a protože toho naposlouchám a načtu za týden docela dost, tak jsem si říkala, že pátky budou zaměřené právě na tohle téma: Co podle mě stojí za to sledovat, přečíst si, nebo si poslechnout. Co mě zkrátka za týden nejvíc bavilo ;) Tak snad Vás tyhle pátky pro inspiraci budou bavit ;)

 


 

 

Podcast #14: Proč bychom neměli přehlížet varovné signály, že naše tělo potřebuje odpočinek?

Odpočinek je pro mě jednou z nejdůležitější činností. Jenže ne každý to tak má a co je nejhorší, jakmile přehlédneme varovné signály, že bychom měli zpomalit a konečně si odpočinout, může se nám to také pěkně vymstít… Více v podcastu ♥

 

 


 

Podcast #13: Co je moje radost a tipy, kde hledat poklady ;)

Kdo mě sleduje už delší dobu ví, jak moc zbožňuju starožitnosti a že je to u nás doma vlastně celé zařízené jen nábytkem s příběhem ;) No a protože se mě často ptáte právě na tipy, kde takový poklady najít, v dnešním podcastu se s Vámi podělím o svá nejoblíbenější místa ;)

 

 


 

Podcast #12: Můj první školní den

Tak nějak mi vlastně došlo, že v pondělí byl první školní den, a tak jsem si říkala, že si společně zavzpomínáme na můj úplně první školní den. Víte třeba, že jsem nosila ofinu ;) Více v podcastu ;)

 


 

 

Podcast #11: Vykradli nás aneb jak si nenechat nikým a ničím zkazit den ;)

Ukončení naší letní kavárny se stalo vážně nezapomenutelným zážitkem. Když jsme dorazili na místo, zjistili jsme, že nás vykradli a všechno zboží poházeli po lese… Ale to, že se stane něco ne zrovna dvakrát příjemného, by nemělo být impulsem pro to, abychom si zkazili den nebo to vzdali, naopak by měl být motor pro naši vnitřní motivaci, ukázat že nás jen tak něco nepoloží. Jak nakonec celý den dopadl, se dozvíte v podcastu ;)

 


 

 

Podcast #10: To jak se cítíme, ovlivňuje to, jak jednáme

 

(Předem se chci trošku omluvit, stáhla jsem si novou aplikaci na nahrávání, na první dva pokusy to znělo kvalitou jak předešlé podcasty, ale jakmile jsem nahrála dnešní, co má asi 20 min, v počítači to pak znělo se šílenou ozvěnou :( Bohužel jsem už neměla čas to celé přehrát a chtěla jsem, aby dnešní vyšel, tak snad mi to odpustíte a příště to bude jenom lepší ;)

 


 

 

Podcast #9: Co dělat, když ztratíme motivaci

 


 

Podcast #8: Když máte den blbec

 


 

Podcast #7: Jak se cítit skvěle?  4 tipy, co mi zaručeně vždycky pomůže

 


 

Podcast #6: Víkendová svatba

 


 

Podcast #5: Nikdy není pozdě, zase se zamilovat
(Vyprávění od 79-ti letého dědečka ♥)

 


Podcast #4: Nejlepší akce jsou ty neplánované

 


 

Podcast #3: Nejdůležitější je vytrvat a nevzdat to

 


 

Podcast #2: To, že něco víme, ještě neznamená, že podle toho i tak jednáme

 


 

 

Podcast #1: Novinka – každý den nový podcast ;)

 

 

x